Kutlama Mesajları

Ramazan Bayramı Mesajları

Ramazan Bayramı Mesajları

Ramazan Bayramı Mesajları

Sevdikleriniz ve yakınlarınızın bayramını kutlamak için birbirinden güzel Ramazan Bayramı mesajları…

Ramazan Bayramınızı tebrik eder sevdiklerinizle birlikte hayırlı bayramlar geçirmenizi niyaz ederiz.

Ömrüne ömür katılsın, gönlüne huzur saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın. Derdine derman, gönlüne iman dolsun. Duan kabul, iki dünyan da cennet olsun. Ramazan bayramınız mübarek olsun.

Şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle Ramazan Bayramı’nız mübarek olsun.


Ramazan Bayramı Mesajları


Fıtır bayramınızı tebrik eder sevdiklerinizle birlikte hayırlı bayramlar geçirmenizi niyaz ederim.

Ramazan bayramımız mübarek olsun. Allah Teâlâ Ramazan Bayramını İslam aleminin selametine, zulümlerden kurtuluşuna vesile kılsın. (Amin.)

Hepimizin sevgi, saygı ve birlikteliği derinden hissettiği; yüzümüzden gülümsemenin eksik olmadığı nice bayramlar diliyorum. Ramazan Bayramımız kutlu olsun.

Mübarek Ramazan bayramınızı kutlar, dûa talep eder ve hakiki bayrama (vûslata) ulaşanlardan, erenlerden olmayı dilerim. Mutlu, huzurlu Bayramlar…

Allah Teala ramazan-ı şerifte yaptığımız ibadetleri kabul eylesin, işlediğimiz kusurları affeylesin. Bayram vesilesiyle bütün müminlere hayırlar, afiyetler, bereketler ihsan eylesin.

Evleriniz şen, bereketiniz bol, Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Bayram ülkemize ve mazlum âlem-i İslâm’a huzur, dünyaya barış getirsin. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

Bugün bayram. Bizleri bu mübarek güne eriştiren Rabbimize hamdolsun. Bugün bayram. Evlerimiz neşeyle dolsun. Ülkemiz ve mazlum İslâm âlemi tek yürek tek bilek olsun. Bugün bayram. Birliğimizin, dirliğimizin ve kardeşliğimizin sembolü Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

Ramazan Bayramı’nın ülkemiz, milletimiz ve Ümmet-i Muhammed için hayra, huzura, berekete, bolluğa, felaha, feraha, refaha, afiyete
vesile olması dileğiyle… Hayırlı bayramlar efendim…

Rabbim, bu ay boyunca yaptığımız ibadetleri ve dualarımızı kabul etsin. Mazlumların yardımcısı olsun, zalimleri kahr-u perişan etsin. (Allahumme amin.) Bayramınız mübarek Olsun…

Allah Teâlâ tüm sofilerin ve dahi inananların oruçlarını, hatimlerini ve türlü ibadetlerini indi dergahında kabul eyleye. Şimdiden bayramımız mübarek, makamlarımız âli ola. Gönüllerimiz safayla dola. Amin.

Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

Bizleri bir Ramazan Bayramı’na daha ulaştıran Rabbimize sonsuz hamd-ü senalar olsun. Bayramımız birlik, beraberlik ve kardeşliğimize, İslam coğrafyasının huzur ve selametine, insanlığın kurtuluş ve hidayetine vesile olsun. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

Bizleri bir Ramazan Bayramı’na daha ulaştıran Rabbimize sonsuz hamd-ü senalar olsun. Bayramımız birlik, beraberlik ve kardeşliğimize, İslam coğrafyasının huzur ve selametine, insanlığın kurtuluş ve hidayetine vesile olsun. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

Bayram coşkusu her yanı sardı. Şimdi uzaktakilerin buluşma, küslerin barışma ve herkesin bu büyük mutluluğu paylaşma zamanı. Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevinçlerin katlanarak yaşanmasını diliyoruz.

Cenab-ı Allah’tan aziz milletimizi ve tüm insanlığı içinde bulunduğumuz çağın bu büyük bunalımından kurtararak; ilim, ahlâk ve iman yüceliği vermesini, helâl rızıkla rızıklandırarak haktan, adaletten ayırmamasını, sabırla, ümitle hak yolunda çalışmayı nasip etmesini ve böylece insanın yaratılış gayesine denk bir düzen içinde iki cihan mutluluğuna ulaştırılmasını diler ve Ramazan Bayramınızı bu içten duygularla kutlar, selamlarımı, sevgilerimi, saygılarımı sunarım.

Yâ ilâhî! Günahlarımızı affederek de bizlere Bayram ettir. Cemâlini seyrân ettir. Habibine yâran ettir… Tüm İslâm âleminin Ramazan Bayramı mübârek ola. Hayırlar feth, şerler def ola. Müşkilâtlar hallu âsân ola. Nâ-murâd olanlar ber-murâd ola. Nâ şâd olanlar şâd-ü handân ola.

Birlik ve beraberliğimizin daim olduğu, sağlık ve huzur içinde nice bayramlara inşallah. Ramazan Bayramı’nız mübarek olsun.

Zulüm ve adaletsizliğin son bulduğu, yalan ve iftiraların yerini doğruluğun aldığı, Filistin ve Mescid-i Aksa’nın hürriyetine kavuştuğu, coğrafyamızın huzur ve barışa eriştiği bayramlara ulaşma umuduyla Ramazan Bayramı’mız mübarek olsun.

Mevlâ bizi affede
Gör ne güzel ıyd olur
Cürm ü hatalar gide
Bayram o bayram olur.
Bayrımınız mübarek ola.

Başta bütün mazlum coğrafyalar olmak üzere, ülkemizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutlar, bayramımızın Gazze’nin, Mescid-i Aksa’nın ve mazlum coğrafyaların kurtuluşuna vesile olmasını temenni ederiz.


Ramazan Bayramı Mesajları
Kutlama Mesajları

Yorum Yaz